Påmelding for aktive medlemmer åpner 12. juni 2023

Hei

Semesterstart for alle partiene er fra og med mandag 28. august 2023 og påmelding til høstsemesteret 2023 starter opp på nedenfor stående datoer.

Du vil motta påmeldingslinker som i prinsippet er åpne for alle. Det er derfor viktig at du ikke gir linken til venner og bekjente, da dette vil ta plassen fra en som har gått på partiet og ønsker å fortsette.

Påmeldingen er ikke en bekreftelse på plass. Vi går gjennom søknadene og tildeler plasser i rekkefølgen de kommer inn. Du får beskjed om du får plass og når du er godkjent får du tilsendt en betalingsforespørsel.
Ved manglende betaling blir man tatt ut fra partiet.


Vi gjør alt vi kan for å få med alle videre som ønsker det, men det er dessverre ingen garanti for at du får plass på det samme partiet du har deltatt på eller på partiet du ønsker å gå videre til. Er partiet du ønsker deg fullt, blir du satt på venteliste, selv om du har deltatt på et parti våren 2023.

Påmelding åpner når du får mail med link og den sendes samme morgen som påmelding åpner.

Vær oppmerksomme på barnas årskull og et eventuelt skifte av parti. Se årskull og tilhørende partier her

12.-18. juni kan dere som går på et parti i Leirskallen mandag-fredag fra årskullene 2016 og eldre melde dere på.

19.-25. juni åpner påmeldingen for deg som våren 2023 har gått på lekepartiene, Foreldre og Barn partiene, Nedre Bekkelaget skole og Lørdagspartiene, samt at at alle linker blir aktive for et eventuelt bytte av parti.

26.-02. juli åpner vi for vårens venteliste

4. juli åpnes det for nye medlemmer.

Anette Carlsen