Back to All Events

PILATES Intensivkur - oppstart 23. november kl. 10.00

Vi ønsker å tilby et intensivkurs i Pilates på dagtid nå før jul!

PILATES med Lise Damsgård.

Pilates er en treningsform med fokus på bevegelighet, kjernemuskulatur, balanse, pust og kroppsbevissthet. I Pilates trener vi kroppen fysisk, men det  fungerer også som en form for body-mind trening. Gjennom bruk av pust, fokus og konsentrasjon er man tilstede både i kropp og hjerne. Målet med treningen er en kropp i balanse, balanse mellom styrke og bevegelighet i alle ledd og mellom store og små muskelgrupper. 

Treningen består av en serie av øvelser som er både liggende og stående. Treningen er delt inn i ulike nivår, etterhvert som man blir sterkere utvikles øvelsene og seriene seg. Pilates treningen gir en god kroppsholdning og gjør deg bevisst og trygg i egen kropp, samtidig som det gir deg ro til sinns. 


Tilbud 5 ganger før jul: 

Fredag 23.Nov kl 10:00

Mandag 26. Nov kl 12:00

Fredag 30. Nov KL 10:00

Tirsdag 4. Des  kl 10:00

Siste gangen i desember. Dato kommer senere:-)


Pris: 500,-

Velkommen!

Earlier Event: August 30
Oppstart av følgende partier, les mer
Later Event: November 26
SISTE TRENINGSDAG FOR DISSE PARTIENE