FIG 1

FIG-1 nasjonal konkurranse WAG. Arr. Nordstrand Turnforening.

fra gymogturn.no;

''15 rekrutter skal delta for første gang i FIG konkurranse og i det nye konseptet FIG Elite og hele 27 juniorer. Dette er et av de viktigste tiltakene som turn kvinner gjør i satsningen mot OL 2020 og 2024. FIG Elite er et konkurranse konsept som er hentet fra Storbritannia. Det er obligatoriske øvelser i alle apparater + et styrke/bevegelighets program jentene må vise til godkjent før de kan begynne på neste Level. Alle begynner på Level 4 i denne konkurransen. Hensikten er å sikre gode basis ferdigheter i alle apparater slik at gymnastene har et godt grunnlag for videre utvikling.

21 seniorer skal kjempe om EM plass, da dette er eneste uttak til EM- de 4 beste vil bli vurdert om nivået holder til å reise til Romania i april."

Velkommen til Leirskallen Turnhall 11-12. mars 2017!