IMG_3523.JPG

NYTT MEDLEM

Alle som ønsker å benytte seg av Nordstrand Turnforenings treningstilbud må melde seg på elektronisk via MySoft Idrett.

MySoft Idrett driver vårt medlemsregister og all fakturering og purring går gjennom dette systemet.

Ved påmelding gjennom MySoft Idrett gjør vi oppmerksom på følgende:
Erfaring fra enkelte av våre medlemmer tilsier at mobil, nettbrett og mac ikke samsvarer like godt med systemet som en vanlig datamaskin.
Vær nøye med valg av e-postadressene du registrerer. Den første e-postadressen er den som automatisk vil motta informasjon som Nordstrand Turnforening sender ut til sine medlemmer.

Husk at det er utøverne som skal registreres som medlem, ikke foresatte. Melder du inn deg selv med din fødselsdato får du bare tilgang på våre voksenpartier. Du er velkommen til å være med her, men hvis det ikke er intensjonen må du melde inn med barnets personalia. Du får da opp partier som er relevante for barnets alder. 

Når vi åpner for påmelding vil først aktive medlemmer få informasjon om dette på mail. Disse vil få mulighet til å melde seg på partier i en kortere periode før påmelding åpner for nye medlemmer. Det er ikke mulig å melde seg på partier eller sette seg på venteliste før dette. 

NB. Nye påmeldinger må godkjennes manuelt og det kan i perioder ta mye lenger tid enn bekreftelsen på innmeldelsen opplyser om. Godkjenningene blir gjort i den rekkefølgen de kommer inn til det partiet man har valgt. Så snart en ny medlemsforespørsel er godkjent, får man beskjed på mail om man har fått plass eller er blitt satt på venteliste, samt brukernavn og passord for tilgang til egen profil. Vi har løpende inntak og blir det senere en plass ledig får man beskjed på mail.

For øyeblikket er mange av våre partier fylt opp og i påmeldingsskjema BLIR kun partiene med ledig kapasitet synlige.
Disse blir åpnet for påmelding ca. 21. juni 2019.